Bezoek hier
onze E-Shop!

Hippe garderobe aan een prijsje

Een ander topmerk waar we bij Kateshouse mee samenwerken is Soyaconcept. Soyaconcept is een Deens fashiondesignbedrijf dat zich over heel Scandinavië en Europa heeft weten te verspreiden. Dat grote succes hebben ze te danken aan hun visie op mode. Soyaconcept wil steeds kleren op de markt brengen die de dromen van hun klanten waarmaken, kleren die hip en modern zijn en toch waar voor uw geld bieden.

Innovatie, identiteit, persoonlijkheid, kwaliteit en eenvoud zijn dan misschien grote woorden, maar bij Soyaconcept aarzelen ze toch niet om er hun strijdkreet van te maken. Het zijn woorden die hun unieke ontwerpen en hun manier van werken perfect weergeven.

Ook bij Kateshouse staan we volledig achter deze aanpak. Daarom bieden we tijdens onze homeparty’s ook de kwaliteitskleding van Soyaconcept aan. Dankzij de toegankelijke prijzen, kan u een hippe garderobe aanleggen zonder daaraan een fortuin kwijt te zijn.

Opvallende en kleurrijke sjaals, grote kettingen, glitter op broeken ....het is zo echt Soyaconcept! Heldere kleuren frissen uw look op, houdt u het toch liever soberder, geef dan uw look een boost met een opvallende kleur van cluths  of armband

Wilt u graag meer weten over Kate’s merken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Kateshouse Everslaarstraat 155 9160 Lokeren - België Ligging Tel.:09 348 50 52 Gsm: 0475 95 35 30 info@kateshouse.be BTW BE0864 778 457
Back to Top